Bart Kaell, Garry Hagger, De Romeo’s en Willy Sommers zingen ‘Omdat ik Vlaming ben’

24 juni 2015

De Vlaamse feestdag wordt opnieuw muzikaal in de verf gezet want willy sommers, Bart Kaëll, De Romeo's en Garry Hagger brengen samen het officiële ‘Vlaanderen Feest!’-lied 2015.
Maar dat is niet alles want ook Eén zal de Vlaamse feestdag niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De zender zal op zaterdag 11 juli neerstrijken in Antwerpen voor een groots opgezette live muziekshow!

Eén viert de Vlaamse feestdag met live muziekshow vanuit Antwerpen! Op zaterdag 11 juli vat Geena Lisa post op de Grote Markt in Antwerpen voor een feestelijke show op de Vlaamse feestdag, in samenwerking met ‘Vlaanderen Feest!’ vzw.

Het Feest van de Vlaamse Gemeenschap wordt rechtstreeks uitgezonden op Eén met een heleboel artiesten die uitsluitend Nederlandstalige muziek brengen. Somsalleen, soms in een verrassende samenzang.

Een extra feestelijke toets komt er onder andere van Willy Sommers, Bart Kaëll, De Romeo’s en Garry Hagger. Zij zingen samen het officiële ‘Vlaanderen Feest!’-lied 2015: ‘Omdat ik Vlaming ben’. De single is als download verkrijgbaar op iTunes vanaf maandag 29 juni 2015.