Dankzij U beter dan U2

5 januari 2015

We vallen niet graag in herhaling, maar 2015 mag voor ons meer van het zelfde brengen. Want als we omkijken naar wat 2014 voor Globe Entertainment in petto had, spreekt de eindejaarslijst van Ultratop voor zich: onze Sergio staat op 1 in de Vlaamse Ultratop 50 en is bovendien de enige Nederlandstalige single in de Top 50 van de Belgische singles.

En ook verderop kleuren onze artiesten de Vlaamse Ultratop 50: het duet van Luc Steeno en Laura Lynn op 9, Laura solo scoort op 20 en 34, Lissa Lewis debuteert op 13, Willy Sommers blijft Stapelgek op 18 en doet het met de Romeos op 23. En in de Ultratop Album-charts schitteren De Mooiste Musettes van Matthias Lens op 38. Om maar even te zeggen: dat is beter dan de jongste cd van U2. En dat is mede dankzij U.

Met de aanwezigheid van The Lynn Sisters, Laura Lynn, Matthias Lens, Luc Steeno n Willy Sommers op het Schlagerfestival in Hasselt, blikken we ook vol vertrouwen vooruit naar het nieuwe jaar. Behalve het tienjarige jubileum van Laura Lynn vieren we in 2015 een hele oogst nieuwe topalbums.
Op die van Luc Steeno is het nog wachten tot het najaar. De nieuwe Willy Sommers is er nog vr de zomer, de derde van Matthias Lens komt er in april, en ook Lissa Lewis brengt haar eerste full-cd nog in de lente uit.
Dat wordt fijn, dat wordt feest.

Globe Entertainment doet kortom alles om aan de (Ultra)top te blijven.
Wij wensen U een even feestelijk topjaar 2015.