WILLY SOMMERS DUIKT DE JAREN 70 IN

16 maart 2015

Willy Sommers verrast Vlaanderen met zijn nieuwe single ‘Liefste’, die morgen dinsdag 17 maart wordt uitgebracht. ‘Liefste’ is een cover van de hit van Lobo, ‘I love you to want me’, uit 1972. Het nummer is meteen de kick off voor een uniek Sommers-album met eigentijdse bewerkingen van Willy’s favoriete nummers uit de jaren zeventig.

Willy dook in zijn platenkast en selecteerde alvast onsterfelijke hits van toppers als Cliff Richard, Gilbert O’Sullivan en Roger Whittaker. De productie van de CD is in handen van Edwin van Hoevelaak, bekend van zijn producties voor o.a. Jeroen van der Boom, Nick en Simon, Gerard Joling en vele, vele anderen.

Voor dit bijzondere project roept Willy zijn fans op om hun foto’s met Willy uit de jaren 70 uit hun plakboeken te halen en door te mailen aan willyseventies@umusic.com of op te sturen naar Universal Music, Excelsiorlaan 9, 1930 Zaventem, t.a.v Willy Sommers. De foto’s zullen een speciale plek in het artwork krijgen en bovendien maken de inzenders kans op een etentje met Willy in ware 70’s –stijl! Dus een unieke gelegenheid voor de fans om herinneringen op te halen met hun idool.